top of page

VORES
HISTORIE

LÆR OS AT KENDE

Kom til Pool-Pub og nyd den ultimative pooloplevelse! Etableret i 1993. Vi tilbyder vi en række aktiviteter, herunder 13 poolborde, lækker mad og en række forskellige øl. Uanset om du er en pool-pro eller nybegynder, garanterer vi en sjov tid for alle.

cc340e_e1fbfba6470943eeabfec74e6c8b507f_mv2.webp

KEDER DIG ? IK HOS OS..

KOM SPIL POOL ELLER DART, BESTIL EN FEM-KAMP MED DINE VENNER ELLER BARE NYD SOLEN PÅ VORES SOLRIGE TERRASSE. VI HAR NOGET FOR ALLE.

people partying, party, partyroom

FREMRAGENDE MAD OG
LÆKKER ØL

Kom til vores pub og nyd et fantastisk udvalg af 12 fadølshaner, lækre cocktails og saftige burgere og snacks. Alt vores mad- og drikkevarer tilbydes til fantastiske priser, hvilket gør vores pub til det perfekte sted at tage til en aften i byen med venner eller familie. 

burger_edited.png

BOOK VORES SELSKABS LOKALE

BRUG FOR ET STED TIL DIN FEST?

VI SKRÆDDERSYR DEN BEDSTE LØSNING TIL DIG

MARIA H, KØBENHAVN

"Fantastisk sted, rigtig hyggeligt. Dejligt personale. Og kan du lide øl, har de et vidunderligt udvalg af specialøl. Til pauserne imellem har du en masse  de forskellige spil at vælge imellem."

PETER TH, KØBENHAVN

“Det bedste sted i byen, hvis du leder efteren underholdning, bredt udvalg af aktiviteter. Altid god stemning og glade mennesker."

ANDERS CH, KØBENHAVN

"Når du besøger dette sted, vil du helt sikkert gerne vende tilbage. Baren er fuld afunderholdning
muligheder. Desuden har de et stort udvalg af øl og nogle lækre burgere. Et must at besøge. "

ER DU STUDERENDE? SPIL GRATIS!

Kun i Pool-Pub kan du spille din yndlingsaktiviteter gratis! Men det er vigtigt, at alle i din vennegruppe medbringer deres gyldige studiekort.

SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER

bottom of page